Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil martinfikr | 04.10.2009 13:19
Zdar přátelé, to je samá pochvala a děkování. Tak abych nebyl špatným příkladem a jako správný kapitán děkuji též všem hráčům, realizačnímu týmu, divákům a všem co se motají kolem toho již Radimem zmiňovaného pochybného spolku.Je to výsledek tvrdé práce a jsem rád, že se našim početným fanouškům můžeme odvděčit dobrými výkony a výsledky.
Osobní profil čihury | 04.10.2009 13:07
I ja semse už probudil musím konstatovat že zapas byl na vysoké urovni a fanoušci super to se pak s radosti poslouchá jakej hrajem krasnej fotbal díky všem hračum a taky našemu milému trenerovi za příkladné vedení mužstva
Osobní profil cakyn20 | 04.10.2009 10:29
Právě jsem se podíval na pruběžnou tabulku, krásný pohled. DEKUJU CELÉMU MUŽSTVU, DIVÁKUM A FOTOGRAFUM
Jst skvělá parta
Osobní profil cakyn20 | 04.10.2009 10:20
I mi jsme Radime rádi že jsi zapadl do tohodle spolku seš fajn kamarád a bojovnik. Budu vám držet v Kratonohach místo
Osobní profil Topa | 04.10.2009 10:19
gratuluju k zatím druhému místu paráda
Osobní profil IGNORant | 04.10.2009 9:41
Jak koukám, jsem první.Ostatní asi ještě nevystřízlivěli... Včera super představení-jsem moc rád ,že jsem se stal členem tohodle pochybného spolku Dneska jedem s Petrem okružní jízdu po fotbalech naší soutěže-nejdřív do Libčan na Převýšov a druhou půlku do Kratonoh na Bohárnu,tak kdyby ještě někdo chtěl s náma...
Osobní profil jánoš | 03.10.2009 6:16
Na rovnání dluhů je vysoký datum,vždyť se bere až kolem 12.
Osobní profil IGNORant | 02.10.2009 20:42
Aúúú-jsem v druhotné platební neschopnosti...
Osobní profil petr_slonek | 02.10.2009 13:04
A srovnáme některý dluhy, jo? Vemte si kačky, skoro každej nějakej dloužek má.
Osobní profil petr_slonek | 02.10.2009 13:00
Tady máte na zítřek domácí úkol a vzor, jak to má vypadat:
1) Hrušák klid v koncovce
http://www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8&feature=related
2) Fík trestňák
http://www.youtube.com/watch?v=-t5MF7NRQh4
3) všichni ostatní techniku s míčem
http://www.youtube.com/watch?v=KQgX4RiQjbI&feature=related
Osobní profil IGNORant | 02.10.2009 6:40
For trenéro,no problémo Máš je v sobotu tam...
Osobní profil cakyn20 | 01.10.2009 22:16
Před zápasem doporučuji jen ACDC to vás nabudí
Osobní profil IGNORant | 01.10.2009 12:42
Tak děkuji za důvěru co se týče muziky (dost bylo Dalibora Jandy ) a co se týká kapely Schizofreny,kteréž to jsem hrdým členem,tu vám pouštět nebudu,abyste už před zápasem neupadli do těžké deperese
Osobní profil petr_slonek | 01.10.2009 11:38
Takže Severní pól byl dobyt ? No - já hlavně nevím, jestli sis mohl vyzkoušet putování přes pól:
na sever............... a na jih
zřejmě ne, jak píšeš, chodil jsi dokolečka. Takže to bylo vlastně pořád na východ nebo na západ ... Hele, my už to těch pár týdnů vydržíme, pak bude stačit vyjít před barák, ten mráz bude stačit. Nebo vezmu lyže a hurá na hory.
Osobní profil tb.barker | 01.10.2009 9:46
bylo to super. Musim rict, že sem byl bělejší nez sníh, nez sem tam vlezl Kdybych nebyl prvni na řadě, stojím tam asi jeste ted Musim rict, ze tam je to jako na sněžce v nejvetsi snehove bouři. videt tam moc neni, za zacatku se hur dycha. chodis tam dokolečka jako na Pankráci. Komora jako takova neni moc velka,cca 2x2m.ale to je to posledni, co v te polarni zimě rešíte. po tom co sem vylezl, tak sem byl kupodivu rozehřátý jako kamínka. pak mě vyslali na 15min do posilovny na rotopeda, abych poradne rozproudil krev a vyplavil ty necistoty z tela.prottahl svaly a roztahnul bolava mista. musim rict, ze ucinek regenerace a osvezeni byl znat hnedka. a treba modrinu, co sem mel na ruce, tak tu tam sice mam porad, ale uz neboly, stejne jako pokopane lytko z uterka. takže muzu jen doporučit. Jinak misti guru me potvrdil, ze kdo chodi aspon jednou za tyden, a boly ho treba kolena, klouby celkove, nebo jine svalove perepetie, tak se toho rychle zbavi. takže fíček, dan, jarky, čakyn, petr nástup
Osobní profil petr_slonek | 01.10.2009 8:12
Umístil jsem před pár dny odkaz na Slavoj na stránky krajskýho fotbalovýho svazu. Tam se tam kouněte a pošlete nám "pětku" v hlasování o to, jak pěkný jsou stránky . A když projdete ze stránek KFS na naše, připočte nám to jeden klik, tak ať tam někoho doženeme .
Osobní profil petr_slonek | 01.10.2009 8:02
Radim? Hlavní kabinovej DJ ? To musí ale najít něco normálního . Zkusil jsem si pustit něco z tohohle:
http://www.youtube.com/results?search_query=schizofreny&search_type=&aq=f
Místo toho, abych měl pocit, že mě to nabudí na soupeře, jsem jen tupě zíral na monitor
Osobní profil petr_slonek | 01.10.2009 7:59
Hele, rampouch ! Neměls tam jít v šest? Příspěvek jsi napsal v jedenáct, to znamená, že jsi pět hodin rozmrzal ?
Hele, Čakyne, já to dnes s tou bolavou nohou zkusím. Ale chci běhat co nejdál od Lukáše, ten se bude určitě chtít o někoho třít, aby se zahřál .
Osobní profil tb.barker | 30.09.2009 23:06
zimááááá

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz