Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No je fakt že teď je naše hřiště taky tvrdý jako ledová plocha(a roste tam asi podobně trávy)

Fíčku, jak jsi mluvil o té "modrobílé síle" (to jako o nás, pokud to někdo nepochopil

http://www.youtube.com/watch?v=McX7FGsm9qM&feature=related

Pro Čakyna-jasně ,už se těším-to je slovo trenéra!!!

Myslíš Fíčku to ,jak jsme si včera "odříkali" po tréninku V hospůdce na návsi?

Mám výhrady k fotu č. 76, musí se jednat o fotomontáž!!! Jelikož mé břišní svalstvo je vymodelované hodinami, měsící a roky odříkání, posilování apod. a to neodpovídá již zveřejněnému dokumentu!!!

On za to Dan nemuze Péťo. Každý foták ty fotky jinak pojmenovává, tudis kdyz se to smicha v PC hohromady, tak si to automaticky seřadí abecedně. Kdyby si chtel mit ty fota dle tvých představ, tak by to znamenalo všechny fotky prejmenovat a ocislovat, tak jak by meli jit za sebou, ale pri poctu fotek, času, co by zabralo trideni a prace samotna, by fotky byly bůh ví kdy.

Ano Radime vimnul jsem si, ale příště tam bude 15 těch mejch, bereš to.

Doufám,že fota č.83 si Čakyn nevšimne,nebo nejde tam naroubovat aspoň jiný obličej?

Hned vysvětlím.....je to ze dvou foťáků a složit to za sebe tak jak to šlo by dalo hrozně práce(spíš času).Takže se v tom musíte vyznat sami.A k fotu č.44....prakticky celý zápas byl pro mě nuda - vždyť se nedostali do pořádné šance......a pak má být člověk rozchytaný.

Zase jsou ty fotky nějak divně přeházený. Nástup, pak hra, potom příchod k lavičkám, zase nástup... Co s tím je? A fotka č. 44: Dane, nuda, co

Prvni Radimova fotka ho usvědčuje, že nedodržel večerku, jak nakazal trener, jinak neni možné, aby v 16:00 zíval.

"Nečetli a přesto rozmrazili? Óúú-bystrý národ..."

Taky jsem pro každou špatnost, hlavně když už třetí den pajdám

jinak za 150,- to je jen dneska a zitra, a plati to pro lidi registrované.tak kdo by ste mel teda zajem to zitra vyzkouset za tuhle cenu, tak mi dejte vedet, rezervuju to na sebe a mate to. je to od 18:00. PS: u Dana si uz dělám čárku

Jinak do kryo komory se jdu podivat zitra. maj tam promo za 150 ,-, takze neni co resit a po treninku ubec uvidim, jak to funguje.takze pokud peto chces, muzes taky

Prozatím nějaké foto z Roudnice tuto: http://svadlis.rajce.idnes.cz/B_Syrovatka/

Ale jinak musim rict, že když mi Trener oznamil, at se jdu rozběhat, tak v tu chvili by se ve mě krve nedořezal

jako nedělej si srandu

Lukáši, zapomněl jsme Ti říct, co máme doma za psa, a ostatní Ti to taky neřekli. Někdy Ti ho zavolám, ať se koukneš. Myslím, že je příště necháš u Hrušků nebo naproti u Likovských

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 3
Tak to jsem přesně myslel Péťo a měl bych jich mít ještě podobných někde více. Tenkrát jsem je někam na CD vypálil, ale to bych nesměl být já a našel bych to. No nic, asi si budu muset dát znovu práci a vše vyhledat a vypálit znovu.Nicméně jako hlavní kabinový DJ byl nominovám Ignorant tak to se teprve budeme motivovat před zápasem