Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A to jsem zaslechl,že se Roudničáci před zápasem báli že se na ně z kopce žene modrobílá vlna.

No s Milanem jsme si říkali,že minulé kolo v Kratonohách hrálo za Roudnici prakticky jiné mužstvo

Ale následné posezení v Roudnici a hromadný peloton domů-to němělo fakt chybu!!!

První poločas jsem si fakt užíval,ale v druhém už mi docházely síly a radši jsem požádal o vystřídání...Buď jsem přetrénovaný

To by Radime hráli v 10.

Aspoň už příště nikoho radši nepostaví před zápasem "A"teamu

To jo 11:0 je docela kruty to nedostala ani Syrka v dobách největšího krachu.

Zdar spolubojovníci,celému týmu se omlouvám,měl jsem v sobotu tři body na kopačce ale OPĚT jsem zklamal.Na jaře(pokud jsem byl zdráv)mě tam padal téměř každý zápas aspoň 1 gól,teď se sice do šancí dostávám ale ta koncovka je žalostná.

Koukal jsem že se někteří hráči v sobotu na nás asi pěkně vyšťavili,protože "A"Roudnice prohrálo v neděli 11:0!!!!

Jen krátce díky

skvělý fotbal chválím, druhý den jsem se byl podívat na fotbale ve Lhotě na áčku a můžu říct, že váš zápas byl o 100% lepší

Kluci děkuji vam za včerejší vykon škoda těch šanci ale jinak super vykon a to posezeni u nich a u nas v hospodě bylo taky super tak ať žije slavojjjjjjj

Zdar, tak doufám, že jste výborně naladěni a věřím, že Čihury po večerce nikoho nenačapal v přilehlých restauračních zařízeních.Dnes si opět vychutnáme vítězné pivko na hostující půdě v lesejčku u Jirky. Tak o půle odjezd pro 3 body!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukáši, viděl jsem ceník na tom Tvým odkazu. Víš co jeden vstup na ty dvě nebo tři minuty stojí

A Pepo, rád bych upozornil, že Hujer přines švestičky ze zahrádky, ale Kroupa Ti dodal sběr

A proto dnes od 22hod.budu po okolnich hospodách kontrolovat dodržováni životospravy,ale Radime za švestičky ty můžeš neomezeně!!!!!těším se na vás zítra

Tak,panové večeře byla dobrá mrzí mě že jsem snědl tak málo

Fakt to neřeš, jednou ti tam spadne všechno i se zavřenýma očima a jindy to nedáš několikrát z metru(viz. včera Martin Absolon

Přemyslím,už v utery to byla haluz a včera .....

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 2
To slyšeli na kostkách naše blatníky, Martine