Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

gratuluju k remíze

Mám toho dnes po včerejšku plný kecky...

na zitra je potreba zajistit dokumenovaci techniku. moje my nebyla jeste navracena.

Zdar pánové, tak jsem v lednici našel pul kila sýra cihly, který měl být také součástí topinkového čtvrtečního občerstvení. Tak máme na zítra jasno, co bude k obědu ( i méně inteligentní si to doufám domyslí )

No, ja se neorientuju, k čemu to je

Samozřemně s nadsázkou Lukáši

Jako první musím Fíčkovi(a zřejmě Pepíčkovi-když jsme dneska zdrobňovali)poděkovat za výbornou večeři.Kdo odešel dnes dříve tak udělal těžkou chybu.Když jsem řekl Pavlíně čím vším jsme topinky mazali,tak mně řekla ať jdu spát dnes k Fíkovi(no já myslím,že to příjde až zítra). Ještě,že nepotřebuju držet dietu,ale někteří by mohli mít problémy. Ještě jednou díky!!!

jak to myslis fiku? nechapu teda

Pro Lukáše: ne že by tvá fota byla špatná, ale fotbal ti jde lépe a pro to jsi přece ve Slavoji. Nebo , že bych se snad mejlil?

Taktéž, se připojuji k díky za foto. Zřejmě tím fotografem byla žena, jelikož vetšina fotek detailně zachycuje vypracovaná těla přímo při aktu aniž by byla se svými modely předem dohodnuta.

Takhle akční teda fotky ještě asi nebyly

Já přinesu kolíčky na frňáky

Jelikož jsem citlivka

ja asi vydrzim na polocas, takze kdo pujde po půly dom, tak mu rad posvitím

Hele, hlavně vemte někdo večer baterku. Ať trefíme skrz remízek

Takhle dlouho se naposledy čekalo na fotky někdy na jaře, když je měl předat básník. Nikdo nevěděl, kdo to je, ale všichni mu nadávali

A já jdu zpět k fotbálku

A ty se Dane koukej stydět!!! Však víš za co

ANO-to je přístup hodný kapitána týmu Fíku

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 2
Radime nejseš sám kdo toho má plný......já jsem dneska po ránu objevil tolik nových kostí o kterých jsem dodnes nevěděl-jsem jak po přejetí parním válcem(i když v jednom případě to skoro tak bylo-Šulc).Ale remíza je to hlavní..já jsem rád, protože tam byla rodina a děda byl nadšenej a už se chystá příští týden do Roudnice....asi máme dalšího fanouška.