Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil martinfikr | 16.09.2009 21:11
Přátelé kamarádi,nestačím se divit nad přestřelkami v diskuzi. Konečně jsem se dostal k mašině a mohu také, věřím, že pozitivně přispět. Bylo mi oznámeno, že jsem dostal nominaci s asistentem trenéra alias ČIHURIM, na zítřejší občerstvení.Při návratu z Ostravska jsem si neodpustil zastaviti se na známém to místě zvaném Loučka a zakoupil jsem sýrový krém s tvarůžky a nakládané,pikantní kořeněné tvarůžky, které budou součástí " TOPINKOVÉHO MEJDANU ".Pro citlivky jsem naložil trochu té kuřecí směsky,aby neprskali nad skromností topinky s česnekem!!!Splachovat to budeme pochopitelně zlatavým mokem.Tak doufám, že nám při sledování televizního mače bude chutnat. Váš kapitán a asistent trenéra "ČIHURY".
Osobní profil PITRYS | 16.09.2009 20:40
Martine......simulantů a lenochů co se válejí po zemi těch tam bylo nejvíc-hodně jsem jich smazal,ale jestli tam je tvůj skok-to musíš kouknout sám.
Osobní profil martinhruska | 16.09.2009 19:28
A moje letecká vložka přes brankáře tam asi není co?
Osobní profil petr_slonek | 16.09.2009 18:35
Večeře byla výborná, Radime . Hele, tabulku si klidně můžeme vyrobit, ale hlavně aby do ní bylo co psát! Mám si vzít zítra s sebou pro jistotu jogurt ?
Hele, Dane, tos přehnal. Nejen Radim čeká ...
Osobní profil PITRYS | 16.09.2009 16:30
Ještě se omlouvám za fotky(speciálně Radimovi)......zapomněl jsem kartu doma-takže zítra.
Osobní profil PITRYS | 16.09.2009 16:27
S tou tabulkou to je dobrý nápad.....takže kdo umí v Excelu tak něco sesmolte.Akorát mám divný pocit,že to nemusí být poslední tabulka-a dveře jsou malé(ale v kabinách je jich dost).
Osobní profil marekvesely | 16.09.2009 14:18
Radime, tlačenka byla opravdu vynikající, dal jsem si dvě kolečka a musím konstatovat, že byla minimálně o 100% lepší, než dvě kolečka, ktará nám dal Čakyn na konci tréninku. Já už mu to prostě žrát nebudu a pokud se chcete někdo připojit, můžeme si na to udělat zvláštní tabulku, do které si budeme zapisovat, kdo žral a kdo ne. Píchli bychom ji na dveře vedle služeb.
Osobní profil IGNORant | 15.09.2009 22:21
Tady je odkaz na statistiku návštěvnosti našich zápasů doma i venku http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/kralovehradecky/hradec-kralove/souteze.asp?soutez=5 a jsme na krásném druhém místě za LibčanyB-takže nezbývá než našim "ultras" opět poděkovat
Osobní profil IGNORant | 15.09.2009 21:58
from Pitrys-snad ani nevěřím ,že to může být i nafocené Ale přesto děkuji(kdoví ,jsetlůi se ještě v tomto století trefím )
Osobní profil IGNORant | 15.09.2009 21:56
Koukej Jarky naklusat v sobotu na hřiště , kdo se má za tebe honit v útoku Jo a kdo jste dnes nebyl,máte co litovat-tláča myslím neměla chybu!!!
Osobní profil PITRYS | 15.09.2009 21:54
No to máš Marťas sakra pravdu!!!!! Konečně jsem probral fotky a z 250 jsem jich vybral 100.......a potěšující zpráva pro Radima.....je tam i tvůj gól + děkovačka-zítra odevzdám Topovi.
Osobní profil martinhruska | 15.09.2009 19:05
No Jarky,my doufáme,že přeci nejen fandit,ale i hrát snad ne?A pozor pro Syrku historická věta:Rozdáme si to s Ohnišťanama o první flek.
Osobní profil jarky | 15.09.2009 17:18
Nazdar hvězdy zdravíme z Turecka. Blahopřejeme k vítězství a je vidět, že ty nové kopačky asi nepotřebujete . Podle diskuze to vypadá, že jen pořád na tréninku jíte a netrénujete. Jinak vám závidím tu tlačenku a utopence, taky bych si dal . Pokud nespadne letadlo, tak v sobotu přijdeme fandit .Ať žije Slavoj
Osobní profil PITRYS | 15.09.2009 15:56
No nevím jestli měla Radimova střela oči,ale od druhé branky to odhaduju asi tak na pět minut, než jsem mohl zvednout ruce(takže rychlost rozhodně NÉÉÉÉÉ).
Osobní profil petr_slonek | 15.09.2009 14:10
náčelník je Čakyn. To už hlady šilháš ?
Osobní profil IGNORant | 14.09.2009 20:34
Děkuji náčelníku,že jsi se mě zastal
Osobní profil jánoš | 14.09.2009 20:20
jsem svědek,Radimova střela měla oči,tudíž nepotřebovala rychlost
Osobní profil IGNORant | 14.09.2009 19:46
Já jsem určitě PRO jít na trénink dřív-s mou šeroslepostí .A internetem kolují takové nepěkné-ošklivá věc-fámy(nebojím se říct až pomluvy),že moje střela skoro nedoletěla do branky... Bohužel video-záběr jako svědectví "zřejmě záměrně"chybí,přesto chci ujistit,že nebylo třeba žádné "bomby"-jen se trefit k tyči ,což se naštěstí podařilo.Jen smekám před Martinem Hruškou a ostatními útočáky(snad kromě Čakyna ) protože tam vpředu lítat je řehole a měli by si to zkusit asi všichni!!!
Osobní profil tb.barker | 14.09.2009 19:07
Dobrý podvečer pánové Takze to vezmem od podlahy pěkně Do zapasu s Převýšovem sem nastoupit chtěl, ale na radu starších a zkušenejsich kolegu, at to jeste posetrim, tak sem dal na jejich radu a udelal sem dobre.V mori sem poctive cvicil, a do 14 dnu to ma byt 100%tní,dle doktora. Jde to pomalu, ale jiste. Jinak v egypte maj internet, i normalni klavesnici, ale cena....Jinak zadne jine slecne, nez te moji sem se nevenoval. Ale musim to Markovi pochvalit, má vkus
Osobní profil petr_slonek | 14.09.2009 15:31
Peníze ne. Hráli v tom roli nějací domácí fanoušci, něco tam plácli. Máca se kouknul, kdo to byl, sklonil kameru, a v tu chvíli jsi vyslal tu svoji bombu . Příště nahlas dopředu, že budeš střílet !

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz