Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Včera opět pěknej výkon, pánové

A kdo to chcete vidět: Máca Tuček tam byl včera s kamerou, už je sestřih.
http://www.stream.cz/video/10/358985-stezery-b-syrovarka-1-3

Tak takhle pilného fotografa(u) jsme tu ještě neměli. 251 fotek......to je výkon.To budu probírat ještě příští týden.

Gratuluju k vítězství mrzí mě že jsem nemohl dorazit a podpořit Vás. Slavoj jedém!!!

Sokol Stěžery 1:3 Slavoj Syrovátka.Modrobilí jedéééém!!

Radime nejde-to bych měl před rozvodem!

Asi v Egyptě mají na klávesnici jen ty jejich znaky a ne písmenka

Že je zvláštní, že sotva Jarky odletěl, hned se ozval, a dvorní dopisovatel Lukáš ještě ne? Že by v Egyptě nebyly internetový kavárny

Já mám spíš obavu, že namísto internetu se věnuje novému objektu, o kterém psal Marek

No čau, my zdravíme do Turecka. Už bys měl vědět, že Čakyn má známý všude

Hele, skoč si na letiště a kup si Instanbul - Stěžery zpáteční. Leteckej speciál Slavoje musíme poslat do Osic k Šimkovým, Dan chodí na srazy vždycky pozdě

Zdravíme Slavoj z Turecka Zdenda a Péťa. Sehnal jsem kopačky za 500,- Kč ADIDAS, potřebuju čísla celýho týmu

Máro,to my Ti třeba aspoň nakopem,jinak spíš čekame něco od Tebe.

Já si lámu hlavu s něčím jiným: proč Milan zajišťuje uzený, když má Mára narozeniny

On si ji taky nikdo lámat nebude, Máro " zase si tak nefandi "!

Dnes bychom si mohli, na tréninku, zahrát nějakou pěknou střílečku, když je zpátky Danielek. Jinak mám dnes, pánové, narozeniny, ale s ničím si nelamte hlavu, jsem skromný kluk...z chudé rodiny.

foto doplněno a na úvodní stranu vložena báseň

Včerejší občerstvení po tréninku-mňamka

A jak víš,že já?

Péťo,jak víš že tam zůstanu upíjet ty pivka? No,vlastně to nebylo tak těžký uhodnout...

Jelikož jste si zvykli po tréninku zdrhat, tak abych vás zdržel, sehnal jsem na dnešek nějaký utopence. Jinak těch sto (vlastně už jen asi osmdesát) piv, co zaplatil Jarky, musíme vypít s Radimem a Danem sami. A to se fakt nedá

Hned jak jsme dojeli,tak mně to nedalo a musel jsem se podívat na stránky. A věru.....to bylo počteníčko.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
Proč zrovna můj gól není v tom sestřihu vidět