Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Po dlouhé době je u referátu slovo trenéra, dorazilo to ještě večer. Mám k tomu dvě připomínky. Za prvé: hráči utkání. Jsme tam tři ze čtyř obránců, přitom si nadáváme za blbý góly. Ale budiž. Chválit Fíka je zbytečnost, ten patří každej zápas mezi nejlepší. A Radim to odmakal v první půli a v druhý se ještě zlepšil. Ono za včerejšek je těžký někoho vyzdvihnout víc, odmakali si to všichni. Ale ať si myslí kdo chce co chce, mně se líbil Hrušák. Viděl jsem na konci, jak sotva vstával ze země, jak už nemohl... A když vstal, hned letěl do šance. Ale podle mě toho včera nejvíc nadřel Pafka Musil. Měl při střelbě smůlu, ale to šancí se dostat dokázal. A hlavně - když se bránilo, několikrát sprintoval přes celý hřiště zpátky a pomáhal. A druhá věc: nerozumím připomínce o kolektivním sportu atd... Co tím bylo myšleno? Celkově se zápas odmakal. A snad si nebudeme vyčítat, že někdo nepřihrál, nebo přihrál blbě, nebo že někdo ztratil míč a nevrátil se... Nebyl na hřišti ani jeden z nás, kdo by to odchodil. Kromě fotografa Lukáše, aby neměl rozmazaný snímky

Nikolo - hééézký

Syrka to je jednička,chladivá jak lednička,
hráči tam jsou silní,snaživí a pilní.
Když si budou přihrávat,tak můžou i vyhrávat,
spolupráci chce to a pak dopadne to.
jsou to totiž borci,piva si daj porci,
jestli je to tip i tvůj,tak je taky podporuj.
autor:Nikola Janošičová

Neni ubec potreba. o poločase sem netočil

http://www.youtube.com/watch?v=BlMu1ir8VHc&feature=related

Když tak to vypípej,můžou to sledovat i děti

Neboj se Radime

Ježiši Lukáši,neblázni

Mára na dětském dnu střílel do vlastních řad : http://img8.imgup.eu/mara.bmp . Musí se uznat, má to v ruce

Škoda,ale nemáme se za co stydět a notnou dávkou k tomu přispěli naši vyborní fanoušci kteří tam vytvořily pořadný kotel

hráli jste dobře, super fotbal akorát škoda těch golů.
Martinův gol v 2. minutě měl platit žádný ofsajd to nebyl, i sami hráči z Libčan to říkali. Myslím že potom by se zápas vyvíjel jinak. Nedá se nic dělat hlavu vzhůru a naplno do dalších zápasů

Takovy pěkný Goal Radimě, ten se vždycky počítá

Chlapi,radši bych vyměnil premiérový gól za 3body,ale dneska nám nebylo přáno

Tak určitě vydařená akce,jen mohlo přijít víc lidí

Na delší dobu poslední vstup. Budu vám držet palce ať porazíte dnes Libčany.....a ne,že mě zkazíte dovču hned na začátku-dejte jim trojku. Potom pustím na celý autobus cigy-caga.

Sraz na úklid po sportovním odpoledni je dnes ve 12:00 na hřišti.Strava je zajištěna!!!

Tak v sobotu v deset na hřišti

Sám nevím. Se starým kozlem?

Nějak nám Milana na "Borci kola" válcujou

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 2
Tak já jsem určitě rád pochválenej,zvlášť když trenér má "vždycky"pravdu, ale zaslouží si vyzdvihnout za sobotu opravdu všichni,přesně jak to psal Petr.Škoda jen ,že jsme si je nechali utéct na rozdíl tří gólů,to se sakra těžko dotahuje...