Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já osobně dávám přednost značkám "NaKE" a "ADIDoS",protože třeba čím víc pruhů,tím líp

Lukáši, ty treninkové komplety by se mi líbily, ale pokud vidím značku NIKE, tak se mi chce blit. Kurva to jseš tak hloupej, že nevíš že Slavoj chce hrát ve značce UMBRO, tak jako jeho milovaná SLAVIE Praha? V NIKE hraje Sparta, a to jsou přeci kokoti!!!

Ja fotak planuju vzit, protoze me napadlo, ze bych mohl natocit i nejake to videjko a pak to hodit na net, ktere by se treba mohlo jmenovat Otázky Milana Juříčka

Přidal jsem si číslo, abych naštval Lukáše, chachacha

Mrkněte na tohle: http://www.bigfotbal.cz/komplety-parkiv.html .Co kdybychom si jako mančaft objednali sadu na trenovaní? abychom byli pěkně sladěni

No, když to vzalo muj ksicht, tak to musi už vsechno

Do zimy čekat nebudu, doufam, že v egyptě opět narazím na nejakeho místniho šamana a ten vytahne zazračnou místní mast a bude vše ok. Mám stím z me posledni navstevy zkusenost a fakt zazraky na

Pro Topu:naznačuješ mě snad,že můj ksicht to nebere?

pro radima zatím si s tou fotkou nevim rady zmensil jsem ji ale neulozi se

ja v prvni chvili na ty nositka opravdu videl...

Samozřejmě invalidi nemusejí, Lukáši

Měl bych připomínku ke čtvrtečnímu konci tréninku. Když se uklízí míče a zjistí se, že nějaký chybí, zůstanou venku VŠICHNI a půjdou ho hledat. Takhle ho hledal Pavel, já a pak přišel Fík, kterej ho nakonec našel. Pokud probíhá trénink tím stylem jako včera, tak mi nezkoušejte argumentovat tím, že si každej má svůj míč hlídat. Když budu mít ten svůj celou dobu u nohy, tak to beru. Ale když každej kope kterýmkoliv míčem, tak ne. Příště může být pryč balón někoho dalšího. Ví se, kdo ho včera vlastně Pavlovi zakopnul a nedošel pro něj?

Duležité info, večeři musím odloužit z teto soboty nespis na dalsi domaci zapas za 14 dní. Takže vydličky a nože můžete uschovat

A ještě tu o Mrazíkovy.

JO to myslíš tradiční "MĚSÍČNÍK,SLUNEČNÍK a VĚTRNÍK !

Radime, ve čt prý budou trička sem slyšel

Pěkný fotky,móc pěkný

u některých čísla doplněna až mi budou předána ostatní doplním všechny

Ahááá. Penííízéééééé

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
SLAVOJ jedém....