Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vložil jsem do aktualit dva článečky. Jsou vytvořené ještě v době, když mi bylo do žertu

Tak jsem včera myslel,že dnes ráno dojdu stěží do práce a přátelé omyl.Dnes běhám jako srnka a to i do schodů

kaput

Péťo a Marku omlouvám se, je to asi opravdu (i),ale já jsem to bral asi podle Čakyna........mě v tu chvíli na fotce přišel jako s tvrdým.

Lukáši skoro ses trefil, ale mel jsem jeste min

No mladej Čakyn to je fešák a s tím obědem to je pravda-takže Vlaďko díky za ty řízky z mamuta. Pro ty,co nebyli - je pár fotek z téhle akce které se pokusím dát v pondělí Topovi

Během dnešního již zmíněného oběda me zaujala hláška p. Trenera, že jako mladej kluk spořádal 30 a víc knedlíku.což okomentoval slovy: to sem byl mladej, pěknej, hubenej a pod. všichni si kladli otazku, jak asi vypadal pěknej, hubenej...no zde v narodnim archivu čáku bylo nalezeno toto foto

Velice děkuji Péťovi, za zajištění takoveho vitečného oběda. Takové MEGA řízky sem snad jeste nevidel. PS:už vím, proc sem zaspal, to ten vzdoušek v Syrovatce

Máme v práci pouhých pár schodů, měl jsem co dělat abych je dneska 2x vyšel. Tzn., že byl zřejmě trénink kvalitní!

http://www.tomucha.cz/vynadej/index.php

Sorry že to píšu až teď. Včera jsme se bavili s Milanem a Čakynem: pokud bude zájem, zítra bychom mohli na šestou na dobrovolnej fotbálek. Záleží na zájmu. Pro někoho to bude odreagování, vyblbnutí, pro mě možná chvilka zapomnění na starosti. Kdo byste šli přihlašte se, pokud nás bude tolik, že to bude mít cenu, slezeme se.

Budu to brát samozřejmě jako vedlejšák, mé srdce patří pochopitelně Slavoji! A pokud mi pro příští sezonu ponecháte pokladnu, tak to bude i můj dobrý zaměstnavatel!

Pro Čakyna, ba naopak, Kovač umí kulový, Straka už mi volal na post defenzivního záložníka, prej ještě takový eso v týmu neměl!

Ne, martine. Na tom toaletaku mel zapis ze schuze, jako bylo hlasovani o odvolani trenera, pak volba kapitana, jeho zastupce, nejspis i smlouva pro Zdendu

Tak koukám na fotky a Fík je tak neukázněný jako náš reprezentant KOVAČ vis. foto 15,19. Končíš u repre.

Jak tak koukám na ty fotky z té rozlučky tak Mára tam furt běha s toaleťákem to měl po tom guláši takovou běhavku?

Taky nechápu, jak to dokáže

ja doufaám, že na treninku Fík vyskočí do sve fakyrske polohy a Mára pod ním bude protahovat tu obruč

No jak vidim dopadl jsem na fotkách ještě dobře-nejsem ani nikde zachycen ve vodorovné poloze

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
No, tak jako novaček mohu potvrdit, ze v syrovatce je parta opravda vic nez vyborna a kdyz to porovnam s predchozim pusobenim v male kopane,tak zde je mnohem lepsi parta a i celkove se citim mnohem vic v tymu, nez tam za dva roky.uz jen se naucit poradne ten fotbal a bude jeste lip :-)sem vetsi nekopa, nez sem si myslel