Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jojo, připojuju se k Radimovi. Však to byl taky nejpozitivnější moment ze soboty. Mimochodem, pokud jsem si v sobotu myslel, že ta noha bolí míň, tak si to už nemyslím

Díky Radime, za 14 dní si pochutnáš znovu. Jetli tento byl výborný, tak na rozlučce bude vyníkající to můžu zaručit

No, jelikož to tady zatím nikdo neudělal, chci poděkovat hlavnímu vařiči Fíkovi a dochucovači Milanovi za výborný gulášek se třemi...(chleby

Smajlík Kofoly by nebyl?

No, kdyžtak aspoň

Doufám Fíku, že než se vrátím z Nového Města na hřiště,nenajdu už jen prázdný hrnec

Uvařeno, doufám, že TŘÍBODOVĚ

Neboj, slavit budem Péťo, gulášovka mi už bublá na plotně a tři body už lítají ve vzduchu nebo vybublá Čákyn

Existuje hodně důvodů, proč zítra zabodovat. Ale ten hlavní je, že SLAVOJ má v neděli svátek

Tak dneska mě bylo oznámeno, že přístí čtvrtek jedu na workshop na Vysočinu, tak se bohužel nezučastním treninku.

Zdar pánové, je doplněna pokladna ( NA WEBU ), tak si vezměte zítra popř. v sobotu dostatečný obnos peněz ať je to doplněno i fyzicky v kase!!!Každý si to může pravidelně kontrolovat je to zadáno postupně od nejstaršího data přestupku a některým jedincům jsem to sečetl najednou ( např. M.J....pan upovídaný v zápasech.).Teď už to bude doplňováno pravidelně a věřím, že hned v sobotu po zápase kasa zajásá!!!

Lukáši díky....já myslel,že to projde a Ty to na mě práskneš.Alespoň Čakyn vidí jak mě oranžová sluší a třeba koupí ten dres co SLÍBIL !!!! Ale bilboard mě dostal až jsem spad ze židle....."Ty vole to je hustý!"!!!

neboj Fíčku, na sobotu budeme mít pár hráčů na hostování http://img3.imgup.eu/sestava.bmp

Z důvodů nedostatku hráčů zřejmě hrát budeš Petře.Jen jsem předběhl trenéra, asi by to řekl stejně

Tak prej že Dan měl zažívací problemy, jo? Koukám na fotky, jak o víkendu Chelsea vyhrála pohár a koho tam nevidím. http://img10.imgup.eu/dan.bmp

Jak to tak po očku sleduji, tak to vypadá na klid před bouří!Vezměte si raději kecky, nebo to rozrejeme jak divoký prasata a v sobotu se budeme vymlouvat, že přihrávku máme na bradě na koulích apod.Nebo se snad mejlím coachu???

Tak Péťo díky,že aspoň za něco v tu neděli můžu.(Ale jinak.........foťák jako foťák)!!!Koukám, že Radim zapadne!Podle příspěvků v přihlašování by měl trenér vymyslet na čtvrtek speciální trénink.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
Taky se musím připojit,gulášovka byla výborná a to je tak asi všechno co by se dalo na sobotě pochválit.Je strašný to sledovat z lajny aniž bych mohl pomoci.Jinak Martine to byl ten pověstný předvolební gulášek?