Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil petr_slonek | 02.06.2009 16:30
Ještě pár organizačních věcí: 1) pro Jirku Pázlera (ale i pro ostatní) - omluvu napíšeš vždycky sem nebo pošleš SMS Čakynovi nebo mně. Včera jsi mi řek, žes to vzkázal po Mírovi, ten na to zapomněl. Na jaře jsme si řekli, že omluva jde někomu z nás, aby se nestalo, že ten, kdo Tě má omluvit, nepřijde nebo na to zapomene.
2) Lukáš má pravdu - s rozhodčím kecáme pořád, sami si taky pořád vyčítáme, jak šla přihrávka blbě. A typická fotka našeho bránění v Myštěvsi? Myslím že má číslo 36. Hráč soupeře se rozebíhá s míčem k naší brance, Milan jde kolem něj volným krokem na druhou stranu a mává rukama...
3) Pražáci nepřijedou, takže kdy bude rozlučka se sezónou, je na naší domluvě.
Osobní profil petr_slonek | 02.06.2009 16:22
Sorry, fotky tentokrát nejsou nejlepší. Může za to Dan, dal mi vědět až v den zápasu. Já musel dát jinej foťák na nabíječku a nemohl jsem se s ním naučit. Ale u některých je to moje chyba, jak vypadají. Je tam totiž vidět vždycky jedna šedivá hlava a jedna holá. A ten foťák zaostřil na ně . Nevíte, kdo se mi tam v tom záběru motal ?
Osobní profil IGNORant | 02.06.2009 14:29
Vážení, co jsem začal chodit mezi vás, tak mě prakticky systematicky pronásledují nějaké úrazy a pod.,takže vidím že jsem vhodný adept do tohoto mužstva "lazarů"
Osobní profil tb.barker | 02.06.2009 8:13
je škoda, že si nedovolime co na treninku. souboj jeden na jednoho místo zakopnutí,přihravky do nohy,ale celkově se nabídnout pro tu přihravku, místo debatovaní z rozhodčím se soustredit na hru.a když už chybu udělám, tak se ji snaím napravit, a né že rozmachnu rukama a vlažným krokem vyrazím směr naše brana .i když nám to nejde, nejde na to začít dlabat.když to nejde fotbalově, je potřeba to urvat vůlí, a to nejen v kabině před zapasem, ale i v zapase samotném.
Osobní profil martinhruska | 02.06.2009 1:48
Na utopence se těším! Bodovat budem Jirko v sobotu,cítím to v třísle.
Osobní profil cakyn20 | 01.06.2009 22:02
Ve čtvrtek budou utopenci tek doufam ze dorazite.
A hlavně mi řekněte kdy budeme kpnečně bodovat.
Osobní profil tb.barker | 01.06.2009 15:14
Ahoj Jánošíku, hele nejedu. Mám tušení, že to tam nedopadne dobře. Budu radči na balkoně okopávat kedlubny
Osobní profil jánoš | 30.05.2009 7:34
Čau Lukáši jedeš zítra,že by jsi mě,když tak naložil na Ulricháku?
Osobní profil martinhruska | 29.05.2009 12:07
Radime,to je svalová hmota.
Osobní profil IGNORant | 29.05.2009 10:05
Ten bulvár se taky šťourá ve všem Jinak nevim komu, ale přesto děkuji za výborné pohoštění, díky kterému jsem měl na váze o kilo víc než před tréninkem
Osobní profil tb.barker | 29.05.2009 9:54
http://img7.imgup.eu/untitled1.bmp ach ten Blesk Fík už sbíra body na podzim nejen u hračů, ale i našich spolu občanů
Osobní profil cakyn20 | 28.05.2009 23:50
Ještě jednou všem hráčům kteří se steraji o občerstveni ve čtvrtek děkuji a doufám že to udělaji všichni a ne jen jedinci kteři to dělaji dost často
Osobní profil cakyn20 | 28.05.2009 23:47
Pro Fička stále nvim co máš proti trenérovi ja se fak snažím a kapitánská páska stále sluší Márovi , nová volba bude na podzim, ale jseš pro mě naprostá posyla i když do mě stále kopeš
Osobní profil IGNORant | 28.05.2009 15:25
Hele "hysterko" , škoda že jsem to v sobotu neviděl
Osobní profil martinfikr | 28.05.2009 14:22
době, pro češtináře!!!
Osobní profil martinfikr | 28.05.2009 14:21
To bylo 220 Luky, ale tak jsem to pochopil. Zřejmně že je nabitý energií samozřejmně pro mančaft. V nynější doby by bylo správně 230
Osobní profil tb.barker | 28.05.2009 12:23
Co to je za srandu, kdyz treneroj píšete na balón 200? jen abych taky věděl.
Osobní profil martinfikr | 27.05.2009 17:14
Konečně někdo napsal pravdu, díky Lukáši. Jsem rád, že mi odpustíte i některé hysterické výlevy, které bohužel byli, jsou a asi budou součástí mého působení na hřišti. Takový přístup by měla mít většina z nás pokud na sobě cítíme, že to tak nějak není ono! A jako správný kapitán oznamuji, že se těšíme určitě všichni!!!" Pro trenéra "." Pro Máru ",přeji štastný návrat mezi nás.
Osobní profil PITRYS | 26.05.2009 20:08
No Lukáši nevím,ale tou poslední větou jsi si asi šoupnul rakví.Už zítra(?) se vrací Marek a nevím,nevím až si přečte příspěvky.Dnes jsem odevzdal foto,tak by tam mohlo brzy být.Musím pochválit Péťu-šlo mu to dobře(fotit). Ještě,že nemáme nouzi o fotografy........,ale nevím jestli je to dobře,nebo ne!!!
Osobní profil tb.barker | 25.05.2009 19:13
Tak asi nikoho nebavi prohravat,skoda noo každopadne se uz tesim na ct na trenink a pak na zapas. Určitě sem nepřisel prohravat nebo vám to kazit, osobne mam vzdy cile hodně vysoko, ale zatim to neni ono a muj prinos neni takovy no a hlavne oproti malymu fobalku je fyzicka o necem jinem,tady nemuzu po 5 min jit nacerpat sily takze uz 14 dni 2x tydne dochazim na spinink, abych dohnal vase zimni běhání..ale co musím velice ocenit, tak je pristup Fíčka jak k zapasu tak v kabine. Myslim, že kap. paska by mu na ruce mohla plapolat častěji

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery