Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil petr_slonek | 25.05.2009 16:13
Tak referátek je vloženej. A příště se už musíme pochlapit, texty o prohraných zápasech se blbě píšou
Osobní profil martinfikr | 22.05.2009 17:48
Taky pevně věřím, že to Bohárna o....e a mi budeme pokračovat v hodování tentokráte připraveném asistentem trenéra ( Fr. Strakou ) a jeho paní. Nemusím zdůrazňovat o jaký pokrm se bude jednat viz. (" " ) a tak se budeme muset rvát 95 minut na našem bytevním poli.
Osobní profil martinfikr | 22.05.2009 17:41
Vážený pane IGNORante, musím poděkovat za všechny, kteří se zúčastnili včerejšího tréninku a vč. mne si pochutnali na připraveném pokrmu Vaší chotí.
Osobní profil Topa | 19.05.2009 11:10
lovčice jsou vloženy
Osobní profil PITRYS | 18.05.2009 21:09
Básníka najdeš Martine na soupisce.Radim něco nafotil,takže zítra dávám fotky Topovi (Krátonohy). Ale kdy tam budou minulý.....to je na básníkovi-kdyby jsme vyhráli,tak by třeba skládal oslavnou ódu....ale to nebude ten důvod zdržení.
Osobní profil martinhruska | 18.05.2009 17:17
Čus chlapáci,kdo je sakra ten básník?Petře dobře napsaný referát akorát tam chybí,že v zapětí po rozehrávce našeho prvního inkasovaného gólu mohl v tváří v tvář brankaři vyrovnat náš Janošík,aby mohl bohatému vzít a chudému dát. Jinak zvedneme hlavy a v sobotu porazíme Boharyni,doufám že už s mím příspěvkem.
Osobní profil petr_slonek | 18.05.2009 16:48
Ještě jedna věc: zapřemýšlejte o tom, kdy udělat rozlučku. Ze dvou důvodů - Martin Hruška (a možná i další) si plánují služby, tak aby nebyli v práci. Dá se to udělat hned po posledním zápasu, hraje se doma. Nevýhoda - nebudeme moct pozvat některé, kteří hrají jinde (třeba budou ještě hrát). Já bych byl pro to, aby to bylo jako máme ve zvyku, až další víkend. A Jirka Tomášů se mě už kdysi ptal, jestli bychom si zas nechtěli zahrát při té příležitosti s Killing Power, co tady byli na téhle akci před čtyřmi lety a dost se jim to líbilo. Napište si jejich název do vyhledávání, mají z té akce fotky na stránkách.
Osobní profil petr_slonek | 18.05.2009 16:41
Referátek je vloženej.
Informace pro našeho básníka o jednom jeho známém, která je na stránkách Probluze (kopíruju): VELICHOVKY 0 :4 AFK PROBLUZ A : NEDOHRÁNO
Naše "A" mužstvo vedlo ve Velichovkách 4 :0 po gólech Boniše,M.Dreslera,L.Dreslera a D.Brzka, když ve 37.minutě ukončil hlavní rozhodčí Blažek utkání pro slovní útoky domácích hráčů.O tom ,zda-li bude utkání kontumováno rozhodne disciplinární komise OFS.
Osobní profil Topa | 18.05.2009 10:47
zdravím básník fotky nepředal, je nějakej opožděnej, dodnes nic nemám a pro Dana mám pro tebe připravený ty karty v obchodě můžeš se stavit
Osobní profil PITRYS | 16.05.2009 21:30
Ještě pro Marka-jak jsem se před chvilkou dozvěděl,tak fotky šly ještě přes BÁSNÍKA!!!!! Tož kde je jim konec...........NEVÍM.
Osobní profil PITRYS | 16.05.2009 20:33
Můj milý pane Veselý-chyba tentokrát není na mé straně(jako vždy),ale na našem správci stránek(nejmenuji). Foto jsem odevzdal již v pondělí......( nebo úterý ?...středa to rozhodně nebyla!!!! ).
Osobní profil IGNORant | 16.05.2009 15:33
Petře,našel jsem fotku Syrováteckého mužstva z turnaje v Rohlovládové Bělé,kde jsem hrál svůj první zápas za Syrovátku po dorostu!!!Takže ti ji vezmu zítra do Krátonoh.Jinak v neděli povedu početný rodinný fanouškovský cyklistický peleton a srazíme se u obecňáku v 15:30.S ohledem na věk několika účastníků budeme asi muset přizpůsobit rychlost přesunu.Jen doufám že nebude pršet
Osobní profil marekvesely | 16.05.2009 12:44
Můj milý pane Šimku, chtěl bych se Vás zeptat, proč zde ještě nejsou fotografie ze zápasu s Lovčicemi? Máte nějaké rozmné vysvětlení?
Osobní profil tb.barker | 16.05.2009 11:48
rozdíl to je, a velkej. Tak čím ví rad, tím lip
Osobní profil cakyn20 | 15.05.2009 21:14
lukasi neboj to prijde malej a velkej fotbal je malinko rozdíl
Osobní profil martinhruska | 15.05.2009 16:37
Potvrzuji účast na zápasu,ale bohužel to vypadá,že jen mezi fanouškama,nechci házet flintu do žita ale to tříslo nevypadá dobře již druhý den se jen tak belhám a na prudký pohyb do strany zatím mohu zapomenout.Ani nevíte jak mě to s**e!!!
Osobní profil tb.barker | 15.05.2009 14:42
Bodlo by mi nějáke rychloškolení , co kde a jak přesně hrát na jakem postu. Kdyz sem se ve stredu řidil pokynu trenera, tak vypadalo, ze na jednou postu nás hraje 3 a více a chvilkama sem se tam motal jak vítr v bedně
Osobní profil petr_slonek | 15.05.2009 14:05
Neboj trenére, my Tě v tom nenecháme ! V kolik odjíždí peloton ? Jo a kdo nemůže hrát, tak fandit a fotit !
Osobní profil cakyn20 | 14.05.2009 22:54
a ted vsem doufam mejm hracum v nedeli hajeme v kratonohach, budete hrat malinko za me tak vás prosim dejte do toho slavojske srdicko dik a pak bude trener
Osobní profil cakyn20 | 14.05.2009 22:51
Dane za vikon se neomlouvej kazdej dostanem gol na hovno dej se do poradku mam jen teb a petra a jinak dik za utopense za pivo nevim komu

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery