Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kluci-nevíte co se stalo? Všude na internetu na mě bliká samý překvapení jara-začalo to asi v 17.00.

V pořádku, pane Veselý, text je na jedničku s hvězdičkou

Vážení spoluhráči, v sobotu 18.4.2009 mi (nebo MNĚ - pane Slonek) bylo potěšením s vámi spolupracovat. Děkuji vám! Doufám, že v tomto duchu budeme pokračovat i nadále, a že pod taktovkou našeho milovaného trenéra budeme sbírat další body. S pozdravem váš ještě milovanější kapitán.

dekuji celemu muzstvu za body a hru dik

Nevím jestli to byla paráda,ale důležitý jsou branky" BODY" sekundy

Taky gratuluju

Dlouho jsem sem nic nenapsal tak teď chci být první co všem poděkuje za dnešní body a ani za výkon našeho kolektivu se nemusíme stydět.

tuto, pro nějakého učitele

Jen tam nech tuchle Radime, nikdo se přeci za svůj názor nestydí

musí mit určitý rozměr pošli mi to já ji upravím a vložím

Mám,ale nechce se mě zobrazit,mrška

Sraz je v 15,30. Příprava hřiště, úklid, zasypání výšlapů, které zůstaly v těch místech, kde to bylo ještě nedávno jak bažina

Tak jsem rád,že se můžu přidat k diskuzi

přidána dokumentace z Převýšova a v kolik je sraz, jelikož nezvládám treninky tak bych to rád věděl

No to je hrubka-aspoň vidíš jak jsi mě rozhodil.Doufám,že mně bude dobře-chci jít. Ale ten výsledek po mě nechtěj-ten budu vědět zase až o poločase.

Dane, já už to nikdy neudělám! Slibuju

Tak Péťo-to je podpásovka.Sám si napíšeš,aby ti nikdo nedělal kontrolu,ale můj text hned prolustruješ.A k těm doutníkům-očekávaje tento výsledek jsem si dovolil dát jeden ¨výtězný¨už o poločase a další-to napsal čakyn.

fičku má ho Míra

Zdar,kdo má seznam kde jsou uvedena i čísla dresu jednotlivých playeru Slavoje, tak mi to hoďte do mailu. Je to z důvodu vyvěšení tabulky s pokutami a jednotlivými hříšníky.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
Zdar pánové, nešel mi asi 3 dny net, tak jsem nemohl přispět do diskuse.Zápas už je zhodnocen dostatečně. Určitě jste si všimli, že přibyla kolonka pokladna, tak to budeme muset nastavené krytéria důsledně dodržovat!