Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Je vloženej referát o zápasu s Převýšovem. Doufám, že nebudou připomínky ke slohu nebo k chybám, řekli jsme si, že to dělat nebudeme. Já taky nikde nevykládám, že fotky "se povedly" a ne "se povedli" - že jo, Dane

A tak teda budou ty ryby nebo nebudou?

Nevím kde to marek vzal ale pstruzi nebudou. Maximálně dostanete do těla aby se Fičkovi vrátila figura.
Jnak děkuji a doufám že to tak půjde dál.

Výhru jsem samozřejmě zapil takže mi ráno nebilo moc fajn

sazíš špatně fiku

Speciálně pro našeho kapitána:
Ve čtvrtek min. plzeň, aby jsi to trošku vyžehlil za ty k...y sešívaný. Na ty přiblblý, z......ý sešívky jsem vsadil 190,- Kč a oni mi to p.....i!!!

Takže ještě jednou VŠEM gratuluji k první letošní výhře a jsou připravený fotky(myslím,že se docela i povedli).

Děkuji všem za dnešní výkon a částečně doplněna fotogalerie

Spoluhráči, děkuji!

Tak to beru a k tomu salát z rukoly s čertvými bylinkami.

Vysral jsem se na ni už včera. Už žádné kontroly. Jsme hlavně výborní fotbalisté a ne učitelé. Já mám příště na starost píwo. Jídlo zajišťuje Čakyn, budou pstruzi.

Pro Marka: vyser se na tu gramatyku!

Zdar chlapáci,děkuji, ale asi ukončíme tyto po zápasové a po tréninkové hody, jelikož váha i po několikáté za sebou, ukazuje číslo ne moc optimální.Je to hlavně z důvodů kvalitní a pestré zímní přípravy.Kde pochopitelně nárůstá svalová hmota a projevuje se to i na vypracované postavě.Tím bych apeloval na dalšího z kolegů, kdo bude mít příště na starosti " občerstvení" tak ať přinese něco dietního, třeba kořínky, výhonky, kuskus apod.Děkuji.

Pro Marka a Péťu.Asi už vím, proč nás tady ¨publikuje¨tak málo.Začíná to připomínat opravu diktátů.Částečně si za to můžu sám, protože do toho pořád ¨rýpu¨. Ale pády už opravdu hlídat nebudu. A Péťo- píše se ¨zlomili nohu¨.

Jo, a ještě bych volil jiný slovosled. ...že se mě DNESKA BUUDE dobře.....

Opravdu si myslíš, že "dneska" je nějaké slovo? Co takhle zkusit "dnes"!
Jinak Fíku, také fenk jůů.

Chci být první a poděkovat Fíčkovi za výbornou klobásku a ¨Kozlíčka¨. Myslím,že se mě bude dneska dobře spinkat.(Doufám Máro,že je to bez chyb)

Tak je to dnes na den přesně osm let, co mi v Sendražicích zomili nohu

Pro Dana nic o tom nevím spal jsem

Až ho najdeš toho psychologa, objednej nás tam všechny. Možná ho zaměstnáme na plnej úvazek

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
Pane Slonek doutníky samozřejmě byly a stále chodíš pozdě tak to ani nevíš. Mě a Danovi chutnali