Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já jich měl pět,tak dobře,ale kluci ¨jen¨tři,tak nevím jak se spalo jim.(Pro trenéra-při spánku u televize mě budilo pípání esemesek-nevíš o tom něco?)

Tak jak se vám spalo po tom nářezu

tak vám moc dik šedivi vlas zas je tam

Čest chlapácí,máme natrénováno tak doufám,že to zejtra rozseknem.

Nazdar spolubojovníci,koukejte se na zítra dobře vyspat, skočte na manželky, milenky nebo kdo je třeba 4 % tak na přítele, ať těm smetákům nakopeme zítra ty jejich Libčanský zadky!A pak si ve výherní pohodě dáme

Chvilku jsem si říkal ¨K O N E Č N ̨ ,ale pak jsem si uvědomil kolikátého je a mám celý večer v p....i.

KAMARÁDI
Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl ukončit svojí činnost ve fotbalovém oddíle Slavoje Syrovátka dnešním dnem.S pozdravem trenér Slavoje Čkyn 20

Jo a Douděru nechte. Málokdo ví, co všechno zvládá a stíhá. Stačí se podívat na stránky hradeckýho svazu a porovnat to s tím, jak jsou na tom ostatní mizerně. A sedět každej víkend v sobotu i v neděli celej večer u počítače a psát to, jak mu všichni diktují výsledky, sestavy, popis utkání... Douděra je dobrej. Já bych to dělat nechtěl

Díky, přátelé

Čus, musím se přidat k hodnocení spol. s p. Hruškou.Petr by se měl v....t na obecní úřad a vyšoupnout Douděru z jeho funkce, je to napsané dobře. Teď je jen otázkou, kdo všechno na tomto článku spolupracoval, a kolik naplno šrotujících mozků vytvářelo konečnou podobu tohoto příspěvku

Čus,ja si myslím,že tak jak to je napsaný to je výborný(hodnotím kvalitu ne pravopis od toho tu je Mára:-))

Čau, přidal jsem komentář ze sobotního zápasu. Předem upozorňuju, že žádnou kritiku mýho pravopisu nepřijímám

To jsem netušil,,,,,,že jdeš i po čárkách.

Nepíšu je Z kozla, ale ZA kozla. Už mám ale po prdeli, protože ten wokurek si změnil heslo.

No jo, ale z kozla píše příspěvky Mareček

Na co všechno (ČÁRKA) se dá včerejší remíza hodit (ČÁRKA) to jsem netušil. A prosím vás (ČÁRKA)....Dane, ty si to čti raději třikrát!

Na co všechno se dá včerejší remíza hodit to jsem netušil.A prosím vás všichni si to po sobě alespoň dvakrát přečtěte-Marek to kontroluje. Pan Pavlis má výhodu-doma má dobrou kontrolorku.

Ježiš,omlouvám za se za tu hrubku v mém příspěvku.

To je, z mojí strany, vše. Děkuji za pozornost!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 209539
Dnes: 0
Online: 1
Dobré pracovní pondělí,tak mě trochu tíží svědomí tak Vám napíšu také něco do diskuze.Rozhodl jsem se navštívit nějakého dobrého fotbalového psychologa, ale nevím jetli nějaká kapacita v tomto oboru existje?Bude - li to takhle nadále pokračovat, tak se mi asi kousne pumpa. Vyberte si na čtvrtek značku piva a já kdyžtak dovezu basičku, klobásy už mám zařízené.Jinak jak se mi spalo? Rostou nám zuby, ale to mě nijak nevadilo, protože jsem to vyřešil stejně jako naše reprezentace!